Over ons bedrijf

Een beetje geschiedenis.
Het bedrijf Bomenzorgthys werd opgericht door de huidige zaakvoerder Erik Thys in 1990, onze 25ste verjaardag ligt dus al een stukje achter ons. Tot 2010 was onze uitvalsbasis gelegen aan de Pauwelslei te Brasschaat.

Heden is onze bedrijfslokatie gevestigd te Kalmthout aan de Brasschaatsteenweg 213.
Deze lokatie gaf ons de mogelijkheid om aan schaalvergroting te doen , vandaag de dag zijn we dan ook uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven in Vlaanderen in deze vakspecialiteit.
In 2010 stapte ook de zoon Jean-Jacques Thys mee in het bedrijf. Met een grote technische bagage als machinebouwer weet hij zeer handig om te gaan met al het rollend en technische materiaal . Zeer kort na zijn indiensttreding volgde hij de opleiding van European Tree Worker, een opleiding waar alle aspecten die te maken hebben met bomen aan bod komen.
Vandaag de dag kunnen we  een antwoord en oplossing bieden aan zowat elke vraag omtrend uw bomen , bos en park. Vaak worden we ook bijgestaan door freelance boomverzorgers in onderaanneming, allen met hun eigen specialtiteit. Al onze medewerkers worden regelmating bijgeschoold om de kennis van nieuwe technieken en inzichten over bomen te verwerven. Ook de investeringen in materieel , machines ,gereedschappen en veiligheidsuitrustingen zijn niet onbelangrijk.
Al deze facetten dragen dan ook bij tot een goede ,snelle en veilige uitvoering van elke opdracht.

Wat doen we niet:
Kappen van bomen zonder vergunning
Blindelings kandelaren van bomen.
Verminken van bomen om het afsterven te bekomen.
Werken die het milieu of de omgeving kunnen schaden